У Харківській області рятувальники відкачували талу воду, яка підтопила приватний сектор (Фото)

Інцидент стався в Ізюмському районі. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

У Харкові через необережність під час куріння постраждала пенсіонерка

За даними рятувальників, 17 лютого близько 14:00 на спецлінію надійшов сигнал про те, що в місті Балаклія сталося підтоплення приватного сектора.

Прибувши на вулицю Грушевського, співробітники ДСНС виявили значне скупчення талої води поруч з трансформаторною підстанцією, а також близько кількох житлових будинків.

У Харкові рятувальники понад годину гасили пожежу в приватному будинку (Фото)

За допомогою мотопомпи рятувальники відкачали талу воду, запобігли її потраплянню в зону роботи трансформатора, не допустивши короткого замикання.

Нагадаємо, в жовтні в Основ’янському районі Харкова згорів приватний будинок. Вогонь охопив другий поверх будівлі та дах. Площа загоряння склала 100 м кв. 49-річний власник будинку отримав опіки верхніх кінцівок. Медики доставили його в невідкладну допомогу.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі