У Харківській області чоловік поранив ножем двох поліцейських: фігуранту вручили підозру

Інцидент стався в Куп’янську. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, 14 грудня близько 18:00 в поліцію надійшов сигнал про сімейну сварку. Коли поліцейські прибули на місце, їх зустрів агресивно налаштований чоловік. Під час спілкування місцевий житель накинувся на двох правоохоронців з саморобним ножем і наніс їм поранення в області рук та обличчя.

hop_napad_1.jpeg

 

Знайшли тіло під мостом: у Харкові затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка

Поліцейським вдалося затримати 49-річного буяна. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Чоловікові вручили підозру за статтею 348 (“посягання на життя співробітника правоохоронного органу”) КК України. В ході слідства копи з’ясували також, що фігуранта раніше притягували до адміністративної відповідальності, в тому числі за домашнє насильство. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 15 років до довічного ув’язнення.

Під Харковом рецидивіст пограбував співробітника автозаправки: суд виніс вирок

Нагадаємо, раніше в Харкові побили та пограбували співробітника поліції. За інформацією силовиків, 24-річний поліцейський сектору патрульної поліції в аеропорту “Харків” повертався вночі додому, коли невідомий напав на нього, кілька разів ударив у голову, після чого зняв з плеча барсетку і витягнув з кишені смартфон.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі