У Харківській області дівчинка ледь не потонула в домашньому басейні

Про це сьогодні повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. 4 липня близько 13:30 на гарячу лінію надійшов сигнал від батьків трирічної дівчинки, яка впала в надувний басейн і ледь не потонула. Прибувши на місце НС, медики поставили дитині діагноз “аспіраційна асфіксія”. Після надання невідкладної допомоги дівчинку разом з мамою доставили в районну лікарню.

У Харкові школяр зірвався з греблі та потонув

У той же день аналогічний інцидент стався з 16-річним хлопцем, який впав з катамарана ц воду. Також двоє чоловіків 36 і 39 років в стані алкогольного сп’яніння ледь не потонули в річці Сіверський Донець і на пляжі на Основ’янському озері. З важкими травмами підлітка і двох дорослих доставили в медустанови.

Зниклого підлітка знайшли під купою піску

Нагадаємо, раніше в Журавлівському водосховищі потонув 47-річний чоловік, який намагався на спір переплисти з одного берега на інший. Він посперечався з 38-річною жінкою, хто швидше подолає водойму. Харків’янка змогла дістатися до протилежного берега, а чоловік – ні. Учасниця спору спочатку спробувала самостійно відшукати плавця, а після звернулася за допомогою до інших відпочивальників. Через час тіло загиблого знайшли у воді неподалік.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі