У Харківській області двох поліцейських затримали на хабарі – прокуратура

Фігурантам загрожує до 10 років позбавлення волі. Про це сьогодні повідомили в регіональній прес-службі прокуратури.

За даними слідства, інспектор Богодухівського відділення поліції зі співробітником патрульної служби вимагали від місцевого жителя хабар. За 12 тисяч гривень правоохоронці обіцяли чоловікові “відмазати” його від адміністративної відповідальності за керування автомобілем без прав і вчинення ДТП.

У Харкові затримали вимагачів, які намагалися обкласти даниною наркодилерів – поліція

Після отримання обумовленої суми інспектора поліції затримали силовики. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 368 (“хабар”) КК України. Через місяць підозру за аналогічною статтею вручили співробітникові патрульної служби. Наразі інспектора звільнили, а його подільника відсторонили від роботи. Матеріали справи передали до суду. Фігурантам загрожує до 10 років позбавлення волі.

hop_nepravomitna_vygoda_1.jpeg

 

У Харкові пішохід порушив правила і намагався дати хабар патрульним

Нагадаємо, раніше в Харкові співробітники Національного антикорупційного бюро викрили суддю під час отримання хабаря. За даними слідства, заступник голови районного суду отримала $4000. За цю суму вона повинна була винести постанову про повернення обвинуваченому $30 тисяч. Розслідування силовики вели з січня нинішнього року.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі