У Харківській області невідомі залишили без газу 16 тисяч сімей

Поліція розшукує причетних до правопорушення. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”.

За даними слідства, 12 жовтня близько 12:00 у Лозовій невідомі перекрили засувку в колодязі високого тиску газової магістралі. В результаті неправомірних дій 16200 абонентів залишилися без “блакитного палива”.

Під Харковом жінка загинула через нелегальне підключення газу

Дані про подію внесли до Єдиного реєстру досудових рішень за статтею 292 (“пошкодження об’єктів магістральних або промислових нафто- газо-конденсатопроводів і нафтопроводів”) КК України. Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років. Зараз правоохоронці встановлюють особи причетних до злочину.

Бурили свердловину та залишили три селища без газу: поліція відкрила кримінальне провадження

Нагадаємо, раніше в місті Дергачі в гуртожитку на вулиці Науковій стався вибух газу. Коли рятувальники приїхали за вказаною адресою, ознак горіння вже не було. В результаті вибуху постраждав 72-річний чоловік, який отримав термічні опіки половини тіла. Мешканці гуртожитку винесли його на вулицю і передали медикам. Травми також отримав жінка 1972 року народження. Вона самостійно покинула будівлю і звернулася до лікарів.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі