У Харківській області озброєний рецидивіст напав на фермерів

Чоловікові може загрожувати до 12 років в’язниці. Про це сьогодні повідомили в регіональній пресслужбі прокуратури.

За даними слідства, на початку серпня двоє фермерів з Донецької області приїхали в Барвінкове, щоб продати урожай зерна. На зворотному шляху на них зі зброєю напав неодноразово судимий 31-річний чоловік. Рецидивіст на мотоциклі обігнав підприємців, зупинив їх авто і, направивши на потерпілих зброю, наказав їм вийти та лягти на землю.

hop_rozbiy1.jpg

 

Представилися кур’єрами й увірвалися у квартиру: двох харків’ян підозрюють у розбійному нападі

Поки фігурант шукав гроші в машині фермерів, один з них вихопив зброю та націлив у зловмисника.

5 серпня жителю Куп’янського району вручили підозру за статтею 187 (“розбій”) КК України. На наступний день чоловікові обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

hop_rozbiy2.jpg

 

У Харкові грабіжники провезли жертву на капоті авто та вдарили ножем (Відео)

Нагадаємо, раніше в Харкові засудили підставного комунальника, який грабував жінок. У 2019 раніше судимий житель Києва, представився співробітником ЖЕКу та пробрався в одну з квартир в Харкові. Після цього зловмисник зв’язав господарку, замкнув її у ванній кімнаті, а з собою забрав цінності й кредитну карту.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі