У Харківській області планують відкрити завод по виготовленню ліфтів

У селищі Травневе Харківської області занедбаний будинок культури перебудовують у завод. За планами інвестора, після реконструкції там будуть виробляти ліфтове обладнання. Про це повідомили у Фонді держмайна України.

ФДМУ планує продати дві будівлі в центрі Харкова

Ще рік тому будівля була в аварійному стані та поступово руйнувалася. Її виставили на продаж і після приватизації новий власник вирішив запустити тут виробництво ліфтового обладнання. На заводі буде працювати до 700 осіб.

“Я давно хотів зробити щось на своїй малій батьківщині, тому вирішив придбати цю будівлю. Приміщення використовуватиметься для електроустаткування та ліфтового господарства області та всієї України”, – заявив власник.

“Будинок з градусником”, завод шампанського й обленерго: ТОП-7 об’єктів, які хочуть продати в Харкові

Нагадаємо, два тижні в Харкові сталася надзвичайна подія, що дивом не завершилося трагедією. В одному з під’їздів на вулиці Гвардійців Широнінців, 43 ліфт раптово полетів з шостого поверху разом з дитячою коляскою всередині. За словами місцевого жителя, спочатку з кабіни вийшла його дружина з дитиною. Потім чоловік повернувся, щоб викотити дитячу коляску, але ліфт почав рухатися вниз. Максим також розповів, що проблеми з ліфтом в його будинку раніше виникали неодноразово. Протягом попередніх двох тижнів підйомник ламався до десяти разів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі