У Харківській області протягом року виписали майже 1000 штрафів за порушення карантину

За дев’ять місяців в Харківській області інспектори Держпродспоживслужби перевірили 28243 об’єкти торгівлі та надання послуг. Про це сьогодні повідомили в регіональній пресслужбі відомства.

У період з 13 по 17 вересня інспектори перевірили 553 об’єкти господарювання на дотримання правил карантину та зафіксували 79 порушень. Держслужбовці склали приписи щодо їх усунення, а також оформили 14 протоколів, в тому числі один – за порушення маскового режиму. Крім цього – склали 18 звернень до органів місцевого самоврядування та поліцію, а також оформили 18 штрафів.

У дитячому харчуванні та пюре з Європи знайшли миш’як, мідь і ртуть

Всього за дев’ять місяців поточного року співробітники Держпродспоживслужби в області перевірили 28243 торгових об’єкти та закладів на дотримання запобіжних заходів проти COVID-19. Співробітники Держпродспоживслужби побували в школах, дитячих садах, ресторанах, кафе, спортзалах, фітнес-центрах і протягом зазначеного періоду виявили 3950 порушень. Відповідно до них держслужбовці виписали 962 штрафи, 3893 приписи, а також склали 347 звернень до органів місцевого самоврядування та 110 – в поліцію.

У Харківській області шукають морозиво та сир, в які потрапили небезпечні речовини

Нагадаємо, раніше в одному з кафе в Дергачівському районі Харківської області отруїлися семеро осіб. Жителів селищ Вільшани та Пересічне доставили в обласну інфекційну лікарню з попереднім діагнозом “гастритна форма кишкової інфекції”. Четверо постраждалих відмовилися від госпіталізації та проходили лікування амбулаторно, інші отримували допомогу в лікарні. Всі вони пов’язували отруєння з вживанням готових страв в Ольшанському кафе “Тандем”.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі