У Харківській області рятувальники понад три години гасили пожежу в гуртожитку

В Ізюмі через загоряння в будівлі евакуювали шість осіб. Про це сьогодні кореспонденту Newsroom повідомив начальник сектора зі зв’язків зі ЗМІ Головного управління ДС НС у Харківській області Євген Василенко.

Під Харковом під час пожежі на дачі загинув чоловік

Сигнал про подію на вулиці Лева Толстого надійшов на спецлінію 5 вересня о 17:15. До місця НС направили три відділення рятувальників на автоцистернах та автодрабині. На момент їх прибуття вогнем був охоплений дах житлового будинку. Площа спалаху склала 570 квадратних метрів. Під час гасіння вогню співробітники ДСНС евакуювали з будівлі шість осіб. О 20:45 рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу. Жертв і постраждалих в результаті НС немає. Причина інциденту з’ясовується.

Пожежа та сильне задимлення в харківській дев’ятиповерхівці: постраждала літня жінка

Нагадаємо, раніше в Харкові загорівся гараж, в якому проводилися зварювальні роботи. До приїзду рятувальників 50-річний господар будівлі намагався самостійно впоратися з вогнем, але отримав опіки обличчя, верхніх кінцівок та шиї. Медики госпіталізували його в опіковий центр.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі