У Харківській області рятувальники звільнили замкнену в квартирі дівчинку

Про це сьогодні повідомили в регіональній пресслужбі ДСНС. Сигнал про подію в Краснограді надійшов на спецлінію 28 липня о 18:42. У п’ятиповерховому будинку №19 третього мікрорайону виявилася замкненою трирічна дівчинка зі своїм батьком. На телефонні дзвінки чоловік не відповідав.

У Харкові дитина потрапила в пастку, граючи на дитячому майданчику

Прибувши на місце, співробітники ДСНС за допомогою рятувального каната спустилися на балкон третього поверху, увійшли до квартири та відчинили замкнені двері. В результаті інциденту жертв і постраждалих немає. У пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області подробиці події пообіцяли надати пізніше.

290721-14.jpeg

 

Пішов на риболовлю та не повернувся: у Харкові поліція розшукує зниклого безвісти чоловіка

Нагадаємо, раніше в Харкові сталася пожежа в будинку на вулиці Китаєнко, 4. Через загоряння в будівлі сталося сильне задимлення. Рятувальники за допомогою спецінструменту спиляли з вікон грати й евакуювали з квартир на першому поверсі чотирьох жителів. Крім цього, з другого поверху по сходах бійці ДСНС вивели на свіже повітря ще 20 осіб. Жертв і постраждалих в результаті НП немає.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі