У Харківській області сімейна пара отруїлася грибами

Інцидент стався в Ізюмському районі.

Про це сьогодні повідомили в Харківському обласному центрі контролю та профілактики хвороб. Сімейна пара, яка проживає в смт Андріївка Ізюмського району, 22 червня зібрали гриби в лісі біля села Ольховатка. Повернувшись додому, чоловік і жінка відварили й обсмажили їх, а потім з’їли. У той же вечір, відчувши нудоту та запаморочення, чоловік і жінка звернулися в лікарню.

У Харкові дві жінки потрапили до реанімації через вживання в’яленої риби

Постраждалих в середньому та важкому стані госпіталізували в районну лікарню з діагнозом “отруєння грибами”. Через кілька днів, після курсу лікування, подружжя виписали з медустанови.

Купили суші та піцу у приватної особи: у Боровій отруїлися 11 людей

Нагадаємо, раніше в Харківській області тимчасово закрили дитсадок, де отруїлися діти. На початку березня в лікарню звернулися батьки 2,5-річного вихованця ясел, у якого зафіксували ознаки хронічного отруєння. Пізніше з аналогічними симптомами злягли четверо вихованців ясел і ще одна дитина із середньої групи. 9 березня в поліції відкрили кримінальне провадження за фактом “порушення санітарних норм і правил щодо уникнення інфекційних захворювань і отруєнь”.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі