У Харківській області сімейну пару притягнули до відповідальності через невиконання батьківських обов’язків

Інцидент стався в Лозівському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НУО в Харківській області.

15 грудня в поліцію надійшов сигнал про те, що житель села Троїцьке здійснює домашнє насильство щодо своєї дружини. Прибувши на виклик, правоохоронці виявили, що подружжя не виконують обов’язки по догляду за дітьми. Їх півторарічна дочка та шестирічний син проживали в неналежних умовах та були недоглянуті.

У Харківській області в гімназії розпилили перцевий балончик

Відносно батьків поліцейські та співробітники Служби у справах дітей склали протокол за статтями 173-2 (“вчинення домашнього насильства”) та 184 (“невиконання батьками обов’язків по вихованню”) КУпАП. Сім’я перебуває під наглядом соціальної служби Олексіївської ОТГ.

2_0.jpeg

 

У Харкові група дітей залізла в непрацююче відділення банку

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові у батьків, чиє святкування Нового року розтягнулося на два тижні, забрали дітей. Першими про подію розповіли користувачі соцмереж. Вони також розмістили фотографії, на яких видно квартира, непридатна для життя дітей. На знімках також видно брудну постільну білизну та дитину, що плаче. Як повідомили NewsRoom в пресслужбі “главку”, батьки дітей перебували в стані алкогольного сп’яніння вже пару тижнів. Малюків відправили в лікарню на обстеження. На батька та матір склали адмінпротоколи за статтею 184 КУпАП (“неналежне виконання обов’язків по догляду за дітьми”). Вирішується питання про позбавлення їх батьківських прав.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі