У Харківській області син підпалив автомобіль батька (Фото)

Фігуранту загрожує до 10 років в’язниці. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”.

У Чугуївське відділення поліції звернувся 55-річний житель села Вовчанські Хутори. За словами чоловіка, в його дворі в результаті підпалу згорів легковий автомобіль.

У Харкові сталася серія нічних пожеж

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 194 (“умисне знищення майна”) КК України. Під час слідства оперативники встановили особу палія. Ним виявився 24-річний син заявника.

Напередодні між родичами виник конфлікт. Після сварки хлопець вийшов на вулицю, облив бензином батьківський ВАЗ-2114 бензином і підпалив його. Машина згоріла повністю.

У Харкові депутату міськради від ОПЗЖ намагалися спалити кафе

24 вересня фігуранту вручили підозру у вчиненні злочину. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Нагадаємо, раніше політтехнологам Добкіна спалили машини та залишили похоронні вінки. В результаті дій невідомих були пошкоджені автомобілі Toyota і Subaru, припарковані на вулицях Дача, 55 і Борткевича, 1. Там же були залишені цвинтарні вінки. Крім того, за першою адресою невідомі розмістили на стіні напис “Єгоров сепаратизм шкідливий здоров’ю”.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі