У Харківській області три населених пункти тимчасово залишаться без газу

Обмеження пов’язані з плановим ремонтом розподільних систем. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі компанії “Харківгаз”. За інформацією підприємства, без “блакитного палива” найближчими днями залишаться три селища в Харківській області.

Бурили свердловину та залишили три селища без газу: поліція відкрила кримінальне провадження

З 29 червня по 2 липня газопостачання відключать в селі Високе Красноградського району. На цей же період без газу залишаться і мешканці смт Андріївка Ізюмського району. Крім цього, з 30 червня по 1 липня відключать газ в селах Докучаєвське, Мала Рогань і смт Рогань Харківського району.

Під Харковом жінка загинула через нелегальне підключення газу

В “Харківгаз” відзначили, що відновити подачу палива планують при повному дотриманні споживачами всіх правил і вимог техніки безпеки.

Нагадаємо, раніше в місті Дергачі в гуртожитку на вулиці Науковій стався вибух газу. Коли рятувальники приїхали за вказаною адресою, ознак горіння вже не було. В результаті вибуху постраждав 72-річний чоловік, який отримав термічні опіки половини тіла. Мешканці гуртожитку винесли його на вулицю та передали медикам. Травми також отримав жінка 1972 року народження. Вона самостійно покинула будівлю і звернулася до лікарів.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі