У Харківській області у рецидивіста вилучили арсенал зброї та боєприпасів — поліція

Фігуранту загрожує до семи років в’язниці.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”. Співробітники карного розшуку виявили у раніше судимого 38-річного жителя Люботина зброю та боєприпаси. Під час обшуку поліцейські будинку у чоловіка вилучили чотири пістолети й стільки ж гвинтівок, карабін, три глушники, понад 80 патронів різного калібру до пістолета й автомата, 22 магазини до різних видів зброї, запали для гранат, кільця для детонатора, бойки та порох.

У під’їзді багатоповерхівки вибухнула граната: загинув 24-річний хлопець

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 263 (“незаконне поводження зі зброєю”). Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років. Зараз вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу.

2.jpg

 

Поліцейські підірвали вилучені у чоловіка гранати часів Другої світової війни

Нагадаємо, раніше в Харкові затримали трьох торговців зброєю. За словами силовиків, жителі Києва та області організували канал збуту боєприпасів. Озброєння чоловіки закуповували в зоні бойових дій, а продавали – в різні регіони країни. Під час перевірки представники СБ України встановили, що учасники угруповання вже встигли збути зброї на загальну суму близько 100 тисяч гривень. Крім того, у киян вилучили гранатомети, гранати, карабін СКС і патрони для автомата Калашникова.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі