У Харківській області вилучають з продажу птицю c сальмонелою

У крилах індички, яку імпортували з Польщі, виявили небезпечну бактерію. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Держпродспоживслужби в Харківській області.

За інформацією відомства, польський виробник поставив в Україну 4020 кілограмів м’яса, отриманого в результаті обвалки крил індички.

Продукцію доставили на склади в Запоріжжі та Дніпрі, де в пташках виявили бактерію сальмонели. Фахівці регіональної Держпродспоживслужби не виключають, що заражене м’ясо могло потрапити і на територію Харківської області.

У Харківській області шукають енергетик зі смертельно небезпечною речовиною

У відомстві підкреслили: оператори ринків і магазинів зобов’язані вилучити вантаж з маркуванням Indyk-Slаѕk Sp. Z 0.0, Wolności 21 42-672, Poland, PL 24130501 WE з роздрібної та оптової торгівлі, а потім звернутися до обласного управління Держпродспоживслужби.

У Харкові на хабарі “погорів” інспектор Держпродспоживслужби

Нагадаємо, раніше в Харківській області отруїлися четверо дітей. Інцидент стався в селищі Слобожанському. Вночі 12 червня медична допомога була потрібна чотирьом неповнолітнім. Дві сестри 11 і 13 років, їх восьмирічний брат, а також 14-річна сусідка зібрали в лісі гриби та віддали бабусі. Жінка приготувала з них страву. Однак після вживання дітям стало погано і їх доставили в лікарню. Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 166 (“злісне невиконання обов’язків по вихованню дитини”).

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі