У Харківській області за добу від коронавірусу померли 13 осіб

За час пандемії в нашому регіоні від ускладнень, викликаних COVID-19, померли 3380 пацієнтів.

У МОЗ розповіли, як харків’янам записатися на вакцинацію від COVID-19

Про це свідчать дані моніторингової системи РНБО. За інформацією медиків, у Харківській області за минулу добу коронавірус діагностували у 66 осіб, 13 пацієнтів померли. Всього в Україні за час пандемії зареєстрували 2 216 654 випадків зараження COVID-19 (1602 – за добу), з них 51 333 – померли, 2 101 722 – змогли подолати інфекцію.

У харківській лікарні дитяче відділення переоснастили для прийому хворих з COVID-19

Нагадаємо, раніше харківські медики отримали спеціальну машину швидкої допомоги для пацієнтів з COVID-19. Автомобіль Volkswagen Crafter оснащений колісною базою позашляховика, що допоможе медикам без перешкод дістатися до пацієнтів по бездоріжжю. У салоні є інфузомат (прилад, який контролює введення ліків у дорозі), медичні ноші на пневматичних моноблоках, а для транспортування пацієнтів з коронавірусом тут додатково встановили ШВЛ-апарат, монітор пацієнта, пульсоксиметр і дефібрилятор.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі