У Харківській області за добу від коронавірусу померли 18 осіб

За час пандемії в нашому регіоні від ускладнень, викликаних COVID-19, помер 3221 пацієнт.

Про це сьогодні повідомили в місцевому лабораторному центрі. За інформацією медиків, за минулу добу в Харківській області від коронавірусу померли 18 осіб, 1100 пацієнтів змогли побороти інфекцію.

У МОЗ розповіли, як харків’янам записатися на вакцинацію від COVID-19

Найбільшу кількість випадків зараження лікарі зафіксували в обласному центрі та Харківському районі – 153. Напруженою також залишається ситуація в Богодухівському й Ізюмському – по 17, Куп’янському – 16, Лозівському – 12, Красноградському – 11 і Чугуївському – 7.

У харківській лікарні дитяче відділення переоснастили для прийому хворих з COVID-19

Нагадаємо, раніше харківські медики отримали спеціальну машину швидкої допомоги для пацієнтів з COVID-19. Автомобіль Volkswagen Crafter оснащений колісною базою позашляховика, що допоможе медикам без перешкод дістатися до пацієнтів по бездоріжжю. У салоні є інфузомат (прилад, який контролює введення ліків у дорозі), медичні ноші на пневматичних моноблоках, а для транспортування пацієнтів з коронавірусом тут додатково встановили ШВЛ-апарат, монітор пацієнта, пульсоксиметр і дефібрилятор.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі