У Харківській області за добу від коронавірусу померли п’ятеро людей

За час пандемії в нашому регіоні від ускладнень, викликаних COVID-19, померли 3367 пацієнтів.

Про це свідчать дані моніторингової системи РНБО. За інформацією медиків, за минулу добу в Харківській області коронавірусом захворіли 10 осіб, п’ять пацієнтів померли.

“Жартівника”, який заявив про підозри на коронавірус, добу протримали в “інфекціонці”

Найбільша кількість підтверджених випадків COVID-19 за добу медики зареєстрували в Києві (87), а також Миколаївській (78), Київській (52), Дніпропетровській (47) та Рівненській (42) областях.

Де в Харкові можна зробити тест на COVID-19: лабораторії, розклад і вартість

Нагадаємо, раніше в Харківській області на пункті пропуску “Гоптівка” правоохоронці затримали громадянина Молдови, який пропонував хабар за перетин кордону. Під час перевірки документів з’ясувалося, що у мандрівника немає негативного тесту на COVID-19, а також страхового поліса, який дозволив би сплатити витрати на лікування коронавірусу. Іноземець спробував “вирішити питання” і запропонував прикордонникам 1000 рублів.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі