У Харківській області затримали чоловіка, який напав з сокирою на двох жінок — поліція

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними слідства, 21 грудня раніше судимий 51-річний фігурант вирішив обікрасти будинок у Люботині. Чоловік пробрався на територію двору, відкрив замок та увійшов в одну з кімнат. Там він побачив 84-річну жінку та кілька разів ударив її сокирою по голові. На шум вибігла 58-річна дочка потерпілої. Чоловік став бити і її, проте господиня зуміла відібрати знаряддя злочину, після чого зловмисник зник.

10 ножових ран заради $ 300 та сережок: у Харкові затримали вбивць пенсіонерки

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 115 (“замах на умисне вбивство”) КК України. 25 грудня фігуранта затримали на залізничній станції “Нова Баварія”у Харкові. Під час спілкування з правоохоронцями чоловік зізнався у скоєному. Йому вручили підозру і взяли під варту. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

У Харківській області підлітка підозрюють у зґвалтуванні школярки

Нагадаємо, наприкінці січня до поліції звернулася 48-річна харків’янка. Жінка розповіла, що працює в службі таксі та під час чергового виїзду на неї напав пасажир. Чоловік раптово попросив поміняти маршрут, а потім зґвалтував жінку. Після скоєння злочину втік. Під час проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку області затримали 35-річного чоловіка.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі