У Харківській області зіткнулися легковик і вантажівка: в ДТП загинули двоє людей (Фото)

Трагедія сталася в Куп’янському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області.

4 серпня о 19:40 на площі Стадіонній зіткнулись вантажівка МАN і легковик ВАЗ-2101. У результаті ДТП водій останнього авто загинув на місці, а його пасажир отримав множинні травми.

050821-1.jpeg

 

У результаті ДТП жінці відірвало голову: суд виніс вирок водієві

До місця події прибула бригада місцевих рятувальників. Співробітники ДСНС допомогли потерпілому вибратися з салону понівеченого авто та передали медикам. Пізніше від отриманих травм пасажир помер у лікарні.

У Харківській області під колесами маршрутки загинула 28-річна жінка

Нагадаємо, раніше в Харкові на Окружній сталася страшна аварія, під час якої легковик і чоловіка, що знаходиться в машині, розірвало на частини. Рухаючись з боку Клочківської в сторону вулиці Лагерної, автомобіль Mitsubishi Lancer під керуванням невстановленого водія виїхав на смугу зустрічного руху, а потім врізався на узбіччі в стовп лінії електропередачі та перекинувся в кювет. За словами силовиків, автомобіль був настільки сильно деформований, що встановити особу загиблого вдалося не відразу.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі