У харківському “Металісті 1925” спростували “рокірування” з “металом” – ЗМІ

Футбольний експерт В’ячеслав Заховайло заявив, що харківські “Метал” і “Металіст 1925” можуть помінятися місцями в Прем’єр-лізі. За його словами, зараз йдуть переговори. Свою позицію експерт виклав на сторінці у Facebook.

Повернення харківського “Металіста”: очікування та можливі проблеми

“Поки рішення остаточно немає, все в процесі переговорів. У найближчі чотири дні будемо чекати вирок. Схоже, що на 90% питання вирішене”, – заявив Заховайло.

Однак обидва клуби спростували цю інформацію. За даними видання FootBoom, в “Металісті 1925” заявили, що готуються до історичного старту команди в УПЛ. Раніше клуб отримав атестат для виступу у вищому дивізіоні.

Нагадаємо, нещодавно голова наглядової ради “Металіста 1925” Сергій Стороженко заявив, що завдання на новий сезон будуть поставлені після 30 червня. Для цього має відбутися засідання засновників, де буде заслухано звіт тренерського штабу. Тоді ж буде сформований бюджет. Раніше функціонер звинуватив “Метал” у”переманюванні” тренерів і дітей з академії.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі