У харківському офісі компанії “Строй Сіті Девелопмент” силовики провели обшук

Відповідну інформацію кореспонденту Newsroom підтвердила прессекретар Управління СБУ в Харківській області Лілія Домашенко.

“8 листопада співробітники Служби безпеки України в харківському офісі компанії “Строй Сіті Девелопмент” проводили слідчо-оперативні заходи. Подробиці надамо пізніше”, – повідомила Лілія Домашенко.

Стрілянина на паркуванні: помічнику Харківського нардепа загрожує до трьох років за ґратами

Як розповів Newsroom директор компанії “Строй Сіті Девелопмент” Олександр Конюхов, в офісах компаній “Строй Сіті Девелопмент” та “Строй Сіті Кепітал” 8 листопада були проведені обшуки.

У Харкові силовики розслідують багатомільйонну розтрату, пов’язану з ексдепутатом облради

“Строй Сіті” вважає ці дії незаконними. Команда наших юристів вживає заходів щодо їх оскарження згідно з чинним законодавством. Компанія вже відновлює вилучену інформацію і вживає всіх необхідних заходів, щоб інвестори, клієнти та партнери не відчули на собі наслідки”, — зазначив Олександр Конюхов.

Нагадаємо, раніше поліція провела обшуки в магазині “Венеція”, який входить до групи компаній “Техно”. У поліції повідомили, що обшуки проводилися в рамках кримінального провадження за фактом шахрайства в особливо великих розмірах.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі