У Харкові депутату від “Слуги народу” подарували майже 1,5 мільйона гривень

Депутат Харківської міської ради від президентської політичної сили Вікторія Алєксейчук подала щорічну декларацію.

На посаду радника Кучера претендує “Слуга народу”, яка програла вибори Фельдману

Судячи з документа, 2020 рік видався для неї вельми успішним. Так, у ТОВ “Профмаркет сервіс” вона заробила 149 тисяч гривень, ще 33,8 тисячі їй принесла робота в ТОВ “Азово-Чорноморська інвестиційна компанія”. Але більшу частину доходу обраниці склав грошовий подарунок від Івана Доброуменка в розмірі 1,49 мільйона гривень.

Судячи з усього, ці гроші обраниця витратила на купівлю житла в столиці. У графі об’єктів нерухомості з’явилася квартира в Києві площею у 45,2 м кв вартість якої ідентичним розміром грошового подарунка. Крім цього у Вікторії Алєксейчук є дві квартири в Харкові площею 65 і 41,3 м кв., Кімната на 17,3 м кв. і просторий гараж на 18,2 м кв. У 2020 році їй вдалося накопичити 110 тисяч гривень готівкою, і понад 10 тисяч гривень зберігалося на банківських рахунках.

Судячи за даними сайту Центральної виборчої комісії України, у 2019 році Іван Доброуменко спонсорував виборчу кампанію Алєксейчук, яка балотувалася до Верховної Ради по 174 округу (поступилася Олександру Фельдману). Тоді підприємець пожертвував 140 тисяч гривень на проведення агітації. У той же час якийсь Олександр Доброуменко став довіреною особою кандидатки Алексейчук.

За даними з відкритих джерел ФОП Доброуменко Іван Олександрович займається оптовою торгівлею лісоматеріалами, будівельними матеріалами та сантехнічним обладнанням.

Хто в Харківській області йде в парламент від “Слуги народу”: досьє та компромат

Нагадаємо, перед виборами Харківського міського голови у 2020 році мати подарувала одному з кандидатів 100 мільйонів гривень. Подарунок отримав народний депутат Олександр Фельдман.

Коментарі