У Харківському районі рятувальники перекрили газ у палаючому легковику (Відео)

Інцидент стався в смт Пересічне Солоницівської ОТГ. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Сумській шлях надійшов на спецлінію 24 листопада о 08:22. До місця НП направили одне відділення рятувальників. На момент їх прибуття на узбіччі проїжджої частини горів легковик Daewoo Lanos 2006 року випуску. Площа пожежі склала три квадратних метри.

У Харківській області через пічне опалення загорівся будинок: постраждала жінка

Під час ліквідації вогню рятувальники перекрили подачу газу з газобалонного обладнання. О 08:55 вогонь вдалося ліквідувати. Жертв та постраждалих в результаті НП немає. Причину інциденту з’ясовують.

Пожежа на ХТЗ: потерпілий переливав бензин біля запаленої газової плити

Нагадаємо, раніше в Чугуївському районі Харківської області сталася пожежа в приватному будинку, під час якого неповнолітню дівчинку врятувала сусідка. О 06:07 на гарячу лінію “101” надійшло повідомлення про загоряння в селищі Гракове, на місце події були відразу ж направлені два відділення вогнеборців. До моменту їх приїзду полум’я охопило дах будівлі та прибудову.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі