У Харківському торговому центі відкриється новий McDonald’s

Заклад площею 557 квадратних метрів буде представлено в новітньому форматі мережі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі консалтингової компанії UTG.

Ресторан швидкого харчування планують відкрити на першому поверсі торгового центру Planeta Mall в районі Олексіївки.

Скільки коштує оренда в нових ТЦ Харкова

У новому McDonald’s працюватимуть термінали самообслуговування, касову зону відокремлять від зони отримання замовлень, а співробітники ресторану обслуговуватимуть столики. Для зручності автомобілістів відкриють дві лінії McDrive.

У центрі Харкова закрився кінотеатр

Planeta Mall на Олексіївці обіцяють відкрити до весни 2022 року. До липня нинішнього року в комплексі вже були готові скляний фасад, ескалатори та ліфти. Однією з його особливостей стане величезний екран на фасаді, подібний до того, який використовується на найвищому хмарочосі світу Бурдж-Халіфа.

Нагадаємо, раніше в Харкові закрився найстаріший крафтовий паб Black Door Pub. Він розташовувався в провулку Отакара Яроша, 18г. власники закладу повідомили, що паб не зміг пережити локдаун і карантин.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі