У харків’ян, які перевищують швидкість і ігнорують штрафи, будуть забирати авто – заступник міністра юстиції

У Державній виконавчій службі заявили, що вилучатимуть машини у злісних порушників швидкісного режиму, які ігнорують штрафи. Першими своїх авто можуть позбутися харківські перегонники. Приводом для впровадження радикального заходу стали резонансні аварії, які сталися в Харкові.

Про це заступник міністра юстиції з питань виконавчої служби Андрій Гайченко повідомив у коментарі виданню Borg.Expert.

“Мажори-вбивці”: як у Харкові судять учасників смертельних ДТП

За даними правоохоронців, швидкість, з якою їздять порушники в Харкові, перевищувала позначку у 180 км на годину.

“Колеги з МВС систематизували інформацію про порушників, що значно перевищують швидкість. Виявилося, що любителі швидкої їзди не дуже люблять платити штрафи”, – зазначив заступник міністра.

У міністерстві вирішили, що виконавча служба зможе забирати авто порушників, які їздили по місту зі швидкістю понад 150 км на годину і не сплачували штрафи. За словами Гайченка, першими своїх машин можуть позбутися харківські перегонники.

За інформацією видання, у Харкові близько 10 таких порушників, у Києві – 30.

Опублікували відео з салону Infinity за кілька хвилин до смертельної аварії

Нагадаємо, аварія на перехресті проспекту Гагаріна і вулиці Одеської сталася ввечері 26 жовтня. Infinity проїхав на забороняючий сигнал світлофора і врізався в Chevrolet Aveo. 58-річний водій другого легковика загинув на місці. Троє пасажирів “японця” потрапили до лікарні, а сам Микола Харківський відбувся невеликими травмами. Раніше хлопець вже фігурував у справі про стрілянину з пневматичної зброї в супермаркеті, а також попадався на їзді без прав.

Коментарі