У Харкові через сильну зливу в центрі міста утворилися величезні затори (Фото)

У вівторок, 8 червня, у Харкові була сильна злива. Відповідні фото та відео жителі міста опублікував в популярних харківських Telegram-пабліках.

У Харкові ураган зірвав дах з будівлі

На знімках – вулиці, затоплені дощовою водою. Станом на 11:30 в деяких районах Харкова рівень опадів ускладнює рух транспорту.

photo_2021-06-08_11-09-18_2.jpg

 

 

 

photo_2021-06-08_11-09-18.jpg

Згідно з даними сервісу Google Maps, автомобільні затори виникли в центральній частині Харкова: на початку Полтавського Шляху та Московського проспекту, на вулиці Клочківській, Сумській, Пушкінській, проспекті Науки, а також прилеглих до основних транспортних артерій міста вулицях.

screenshot_1.jpg

За інформацією регіональної служби Укргідрометцентру, грозові дощі йтимуть на території Харківської області протягом всього дня до 21:00.

У Харкові через сильну зливу загинули двоє цуценят

Нагадаємо, раніше через сильні опади в Харкові були затоплені кілька вулиць. За словами очевидців, в повноводні річки перетворилися вулиці Греківська, Біологічна і Харківська. На розміщених в мережі знімках видно, що рівень води піднявся приблизно на 50-60 сантиметрів. На одному фото місцеві жителі навіть запам’ятали чоловіка, який сидить посеред вулиці в надувному човні.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі