У Харкові чоловік молотком забив до смерті сусідку – прокуратура

У Харкові систематичні конфлікти між сусідами закінчилися розправою. Силовики підозрюють 59-річного чоловіка у вбивстві сусідки. Про це повідомили в пресслужбі обласної прокуратури.

Під Харковом чоловік через борг забив до смерті знайомого

Трагедія сталася в провулку Рудничному. Увечері 27 грудня харків’янин прийшов до своєї сусідки, з якою раніше неодноразово скандалив, і завдав їй десять ударів молотком по голові. Від отриманих травм 73-річна жінка померла.

Чоловіка затримали, зараз йому готуються оголосити підозру та обрати запобіжний захід. Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 115 КК України (“Умисне вбивство”). У разі, якщо вина фігуранта буде доведена, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

hop_vbyvstvo_1_7.jpeg

Фото: пресслужба обласної прокуратури

Нагадаємо, раніше в Чугуївському районі Харківської області правоохоронці затримали 22-річну дівчину за підозрою у вбивстві співмешканця. 15 квітня о 19:50 до поліції звернулися медики та розповіли про смерть чоловіка від ножових поранень. Силовики, що приїхали на місце події, з’ясували, що житель села Стара Гнилиця раніше вживав алкоголь зі своєю обраницею. Під час спільних узливань пара поскандалила і дівчина двічі вдарила 31-річного коханця ножем в груди.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі