У Харкові фіскали вилучили обладнання для дайвінгу на 23 мільйони гривень

Про це сьогодні повідомили в регіональній пресслужбі ДФС у Харківській області. За даними відомства, кілька фігурантів обладнали нелегальний цех з виробництва обладнання для дайвінгу та підводного полювання. Частину продукції подільники переправляли в Росію, а частину – реалізовували в спеціалізованих магазинах Харкова та інших містах України без сплати податків.

У Харкові з незаконної мережі АЗС вилучили понад 20 тонн палива

Силовики провели п’ять обшуків в місцях продажів і виробництва незаконного обладнання. Правоохоронці вилучили 33 найменування продукції під виглядом відомих брендів, “чорну” бухгалтерію, комп’ютери, і гроші в українській та іноземній валюті. Загальна сума конфіскату склала 23 мільйони гривень.

Вимагав по 100 тисяч на місяць: у Харкові затримали податківця

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 212 (“умисне ухилення від сплати податків”) КК України.

Нагадаємо, раніше в Чугуєві правоохоронці ліквідували незаконний цех, який забезпечував масове виготовлення горілки та коньяку. Троє родичів, змішуючи у своєму гаражі спирт з водою й ароматичними добавками, виробляли фальсифікат коньяку та горілки відомого бренду. Отриманий продукт вони розливали у пластикові п’ятилітрові пляшки й тетропакі, які надалі реалізовували місцевому населенню через гуртово-роздрібну мережу кафе та складів. Податківці виявили та вилучили у ділків обладнання, близько 3500 літрів спирту та 40 тисяч літрів фальсифікату коньяку та горілки. Загальна сума конфіскованого склала два мільйони гривень.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі