У Харкові голова суду купила квартиру за 1,7 мільйона гривень

Керівниця Орджонікідзевського районного суду Харкова Олена Глибко повідомила про зміни в матеріальному статусі. Про це стало відомо 9 вересня через матеріали, опубліковані на сайті Національного агентства з протидії корупції.

Служителька Феміди стала володаркою квартири в Харкові площею 64,1 м кв. Вартість нерухомості склала 1,755 мільйона гривень (близько 27 тисяч гривень за “квадрат”).

У кінці серпня суддя вже звітувала про зміни, які відбулися в її матеріальному стані влітку. Так, в декларації від 20 серпня вона вказала, що отримала 248 тисяч гривень зарплати, 160 тисяч гривень їй приніс продаж нерухомості, ще 700 тисяч гривень вона взяла в кредит. Також Олена Глибко оформила право власності на земельну ділянку та житловий будинок в Харкові, вказавши площу об’єктів всього у 0,51 м кв. Крім того тепер їй належить автомобіль Nissan Qashqai 2009 року випуску, яким вона раніше могла тільки користуватися.

У щорічній декларації Глибко значився земельну ділянку в Старому Салтові, садовий будиночок і квартира на 35,8 м кв, яким вона володіє спільно з сином.

Хто з можновладців в Харкові розбагатів завдяки біткоїнам

Нагадаємо, раніше судді з Харкова подарували квартиру та гараж в столиці за рекордно низькою ціною. У декларації зазначено, що судді Господарського суду Харківської області Сергію Бринцеву батько (екссуддя Конституційного Суду) подарував квартиру в Києві площею 177,5 м кв, вартістю всього 500 тисяч гривень (2816 гривень за “квадрат”) і гараж на 14,7 м кв за 200 тисяч гривень. Крім того, Бринцев з дружиною купив власний гараж у Харкові.

Коментарі