У Харкові хотіли отруїти пенсіонера та відібрати його квартиру

Харківські правоохоронці затримали двох зловмисників, які намагалися скоїти замовне вбивство 64-річного чоловіка. Одним з підозрюваних виявився брат доглядальниці, яка зобов’язалася доглядати за пенсіонером до кінця його життя. Подробиці справи розповіли в пресслужбі обласної прокуратури.

Жорстоке вбивство на Лисій горі: у Харкові хлопця засудили на 15 років

Влітку пенсіонер уклав спадковий договір з 26-річною дівчиною про те, що вона буде доглядати за чоловіком і в разі його смерті отримає право власності на його квартиру. Слідчі з’ясували, що рідний брат доглядальниці задумав позбавити життя пенсіонера і скоріше заволодіти нерухомістю. Він познайомився з чоловіком і разом з ним тривалий час розробляв план вбивства під виглядом природної смерті. Спільники замовили онлайн речовину зі спиртом і вирішили отруїти харків’янина під час спільного застілля.

Однак коли брат доглядальниці з напарником прийшли в гості до пенсіонера, біля входу у квартиру на них вже чекали силовики. Вони затримали чоловіків і вилучили у них пляшку зі спиртовмісною сумішшю. Зараз вирішується питання про арешт підозрюваних. Їм може загрожувати до п’ятнадцяти років в’язниці або довічне позбавлення волі.

У Харкові хлопець вбив тещу через півтора місяця після весілля і намагався вивезти її тіло на таксі

Нагадаємо, раніше в Харкові затримали громадянина РФ, підозрюваного в замовному вбивстві. Росіянин кілька місяців перебував у міжнародному розшуку. Підозрюють, що у 2013 році він вистрілив чоловікові в голову на території підземної парковки в місті Ульяновськ. Потерпілому вдалося вижити.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі