У Харкові комунальники розповіли про початок опалювального сезону й тарифи

Директор КП “Харківські теплові мережі” Василь Скопенко розповів, що комунальники практично підготувалися до початку нового опалювального сезону. За його словами, внутрішньо квартальні магістралі заповнили теплоносієм на 97%, внутрішньобудинкові – на 70-75%.

“В опалювальний сезон ми увійдемо вчасно, нормально та повністю підготовленими. Капітальні ремонти котелень та котлів вже закінчені або перебувають на стадії завершення. Ми готові розпочати опалювальний сезон у встановлені терміни й чекаємо відповідного розпорядження керівника міста”, – зазначив Скопенко.

За словами директора КП “ХТМ”, на підприємстві створили 74 аварійні бригади, які будуть виконувати термінові роботи на мережах. При цьому тарифи на тепло й гарячу воду обіцяли залишити без змін.

У “ХТМ” розповіли, коли у жителів Олексіївки та Павлового поля з’явиться гаряча вода

Нагадаємо, 5 січня генерального директора КП “ХТМ” Сергія Андрєєва, який керував підприємством багато років, раптово звільнили посеред опалювального сезону. Секретар міськради Ігор Терехов мотивував рішення незадовільною роботою комунальника, назвавши його підходи “вчорашнім днем”.

 

Коментарі