У Харкові медики врятували пацієнта з COVID-19, у якого настала клінічна смерть

Про це сьогодні повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Вночі 30 вересня в службу швидкої допомоги Харкова надійшов сигнал про те, що стан здоров’я пацієнта з коронавірусом різко погіршився. Прибувши на виклик, медики зафіксували у 56-річного харків’янина клінічну смерть.

Бійці ДСНС врятували жінку після інсульту

Завдяки реанімаційним діям лікаря Олександра Лиски, а також фельдшерів Володимира Венцеля, Сергія Шишкіна і Анастасії Третьякової життя чоловіка вдалося врятувати. Пацієнта доставили до медзакладу для подальшого лікування.

243798763_391832355873928_8969325544097228932_n.jpg

 

19-річна харків’янка хотіла стрибнути з балкона після сварки з матір’ю

Нагадаємо, раніше харківські патрульні супроводили до пологового будинку автомобіль з породіллею. Через затори на дорозі чоловік не міг довезти до медустанови вагітну доньку, у якої почалися перейми.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі