У Харкові можна записатися на вакцинацію від COVID-19 онлайн

У Харкові запустили попередній онлайн-запис на вакцинацію від коронавірусу. Скористатися послугою можуть усі жителі міста віком від 18 років, які зареєстровані в медичній системі helsi.me. Про це повідомили в пресслужбі мерії.

У МОЗ розповіли, як українцям отримати Міжнародне свідоцтво про вакцинацію

У кабінеті можна знайти приватні та державні медустанови, де зараз доступна вакцина CoronaVac. Зараз щеплення від COVID-19 можна зробити в дитячій поліклініці №4, лікарнях №13, №24 та №19, а також в п’яти “дорослих” поліклініках.

Кожен охочий може забронювати зручний час, після чого отримає sms-повідомлення з підтвердженням. Інформація про вакцинацію та дату другого уколу буде відображатися в helsi.me. Щеплення за державною програмою є безплатними.

У Харківській області за тиждень використали всю партію американської вакцини від коронавірусу

Нагадаємо, на початку червня в Харківську область привезли партію вакцини AstraZeneca. Чиновники розповіли, що 39 900 доз використовують для того, щоб зробити повторне щеплення тим людям, які отримали першу дозу вакцини цієї весни. У ХОДА підкреслили, що в області працюють 28 мобільних бригад і 140 пунктів вакцинації, де можна зробити щеплення від коронавірусу.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі