У Харкові на двох пляжах виявили кишкову паличку

Вода у двох міських водоймах не відповідає гігієнічним нормам.

Про це сьогодні повідомили в Харківському обласному центрі контролю та профілактики хвороб. Станом на 29 червня у двох водоймах на території Харкова виявили підвищений вміст кишкової палички. Так, медики рекомендують утриматися від купання в Безлюдівському та Петренківському водосховищах.

ТОП-5 пляжних клубів Харкова: відпочинок на даху та біля басейну

За результатами перевірки, там виявили 9500 і 6200 одиниць кишкової палички на літр води відповідно. У Харківському обласному центрі контролю та профілактики хвороб також представили карту із зазначенням місць, які не рекомендовані для купання.

 

 

Нагадаємо, в Харківській області правоохоронці розслідують обставини отруєння дітей. Чотирьом постраждалим – від восьми до 14 років. Інцидент стався в селищі Слобожанському. Вночі 12 червня медична допомога була потрібна чотирьом неповнолітнім. Дві сестри 11 і 13 років, їх восьмирічний брат, а також 14-річна сусідка зібрали в лісі гриби та віддали бабусі. Жінка приготувала з них страву. Однак після вживання дітям стало погано та їх доставили в лікарню.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі