У Харкові на проспекті тимчасово заборонять рух транспорту

Автомобілістам доведеться об’їжджати частину Індустріального проспекту. Про це 6 серпня повідомили в Харківській міськраді.

Обмеження діятимуть у вихідні. З 8:00 7 серпня до 8:00 понеділка, 9 серпня, буде заборонено рух у районі перетину проспекту з вулицею Косарєва. Обмеження пов’язані з аварійно-відновлювальними роботами на магістральному трубопроводі.

Гнучкий тариф на проїзд: харків’янка вимагає від мерії виконати обіцянки

Автомобілісти зможуть об’їхати закриту ділянку по вулицях Косарєва, Верстатобудівній, Біблика, а також Олександрівському проспекту.

У цей час змінять маршрут і міські автобуси. Так, маршрутки №102е, 147е, 213е, 261е при русі в сторону Московського проспекту їхатимуть по Олександрівському проспекту через проспект Архітектора Альошина та вулицю Біблика, виїдуть на Індустріальний проспект і проїдуть по звичному маршруту.

Тролейбус №3 також змінить маршрут. Він буде слідувати від розворотного кола по вулиці Університетській через провулки Лопатинський, Соляниковський і Подільський, далі по вулиці Вернадського, проспектам Гагаріна, Героїв Сталінграда, Олександрівському виїде на бульвар Богдана Хмельницького, пройде до Московського проспекту, де розгорнеться і поїде у зворотному напрямку.

Тролейбус №36 курсувати не буде.

Фірма пасинка Кернеса отримає майже 25 мільйонів на повторний ремонт вулиці

Нагадаємо, раніше в Харкові відкрили рух по Московському проспекту, частина якого ремонтували кілька років.

Коментарі