У Харкові на зебрі збили підлітка (фото)

ДТП сталася у Основ’янському районі міста. Про це 27 жовтня повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Харківській області.

Аварія сталася на проспекті Гагаріна близько 11:45. За попередніми даними, водій автомобіля “ВАЗ-21010” збив на пішохідному переході парубка, який переходив проїжджу частину. 17-річного потерпілого у тяжкому стані доправили лікарню швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Правоохоронці зареєстрували інформацію в Єдиному обліку заяв та повідомлень. Наразі слідчі вирішують питання кваліфікації події за Кримінальним кодексом України та встановлюють обставини аварії.

2.jpg

 

У Харкові водій легковика вилетів на тротуар і збив пішохода

Нагадаємо, раніше у Харкові патрульні зупинили автомобіль Mazda із п’яним водієм за кермом. Під час процедури огляду на стан сп’яніння водій раптово сів за кермо та поїхав. Патрульні почали наздоганяти правопорушника, але на вимогу зупинитись він не реагував і почав їхати швидше. Водій порушував ПДР і здійснював небезпечні маневри. Зрештою він не впорався з керуванням та протаранив дорожню огорожу. Водію все ж таки довелося пройти огляд на стан сп’яніння. Результат становив 2,22 проміле – це перевищення допустимої позначки більше, ніж 11 раз.

Коментарі