У Харкові під час руху загорівся легковий автомобіль (Відео)

Інцидент стався в Холодногірському районі. Про це кореспонденту Newsroom розповів начальник сектору зі зв’язків зі ЗМІ Головного управління ДСНС у Харківській області Євген Василенко.

Першими про подію повідомили очевидці, опублікувавши відео з місця НП. За словами свідків, під час руху Chevrolet наїхав на ливнівку, вона відскочила і пробила батарею, після чого машина почала диміти.

“Дим було видно з будь-якої точки міста”: рятувальники гасили масштабну пожежу

“Виклик про подію на вулиці Золочівській, 1 надійшов на спецлінію сьогодні о 13:25. До місця інциденту направили два відділення рятувальників на автоцистернах. На момент їх прибуття в салоні авто було невелике загоряння. Співробітники ДСНС залили водою автомобіль. Зараз на місці ДТП чергує одна бригада рятувальників. Постраждалих в результаті події немає”, – розповів Євген Василенко.

На Безлюдівському водосховищі потонув автобус з людьми – очевидці (Відео)

Нагадаємо, раніше в Шевченківському районі Харкова загорівся Mercedes-Benz. На місце НП виїжджали співробітники ДСНС та слідчо-оперативна група. Силовики встановили, що причиною НП став підпал. В результаті дій зловмисників була пошкоджена задня частина транспортного засобу, люди не постраждали.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі