У Харкові під колеса автомобіля потрапив пішохід: чоловік помер у кареті швидкої допомоги

У Московському районі сталася смертельна ДТП. Про це кореспонденту Newsroom сьогодні повідомив директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта.

У Харкові легковик вилетів з траси в яр

“10 серпня на спецлінію надійшов виклик про збитого пішохода на проспекті Ювілейному. Близько 20:30 бригада медиків прибула на місце. У 38-річного потерпілого діагностували відкриту черепно-мозкову травму. Він помер в кареті швидкої допомоги по дорозі в лікарню “, – повідомив Віктор Забашта.

У Харківській області зіткнулися легковик і вантажівка: в ДТП загинули двоє людей (Фото)

У пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області подробиці події пообіцяли надати пізніше.

Нагадаємо, раніше правоохоронці розшукували свідків ДТП за участю тролейбуса та велосипедиста. За інформацією відомства, подія трапилася на проспекті Науки. В районі будинку №65 тролейбус зіткнувся з велосипедистом. В результаті інциденту водій двоколісного транспортного засобу отримав травми.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі