У Харкові під мостом виявили тіло чоловіка: поліція встановлює особу загиблого

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”.

За даними правоохоронців, 20 листопада в кар’єрі на проспекті Тракторобудівників виявили тіло чоловіка. Прикмети загиблого: на вигляд — 50-60 років, статура Середня, зріст — 168 сантиметрів, обличчя овальне, волосся, борода та вуса сиві, розмір взуття — 43. На тілі чоловіка є післяопераційний шрам довжиною 12 сантиметрів, за життя загиблий носив зубні протези.

У Харкові водолази витягли тіла двох потопельників

Був одягнений в осінню синю куртку з биркою Braggart, футболку з написом Singha, сіру спортивну кофту з капюшоном, кросівки Ecco та чорні штани. Загиблого можливо звали Євген, при розмові – шепелявив.

У селищі під Харковом знайшли останки новонародженого, закопані в городі

У поліції просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією про чоловіка або обставини його загибелі, звернутися до Харківського районного управління поліції №2 або за телефонами: (057) 93-50-40, 705-95-77.

Нагадаємо, раніше суд виніс вирок харків’янину, який 30 разів ударив ножем літню сусідку. Фігурант заштовхав жінку в її квартиру і зажадав, щоб вона віддала свої заощадження. Коли господиня житла підняла крик, зловмисник завдав їй понад 30 ударів ножем. Пенсіонерка знепритомніла, після чого злочинець обшукав квартиру та забрав гроші.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі