У Харкові підземний перехід перероблять для велосипедистів

У Харкові планують повністю реконструювати підземний перехід на перехресті вулиці Дерев’янка та Білгородського шосе. Об’єкт хочуть зробити доступним для велосипедистів. Про це повідомили в пресслужбі міськради.

У Харкові хочуть продати готель на Південному вокзалі

“Зараз велосипедистам доводиться злазити з велосипеда і нести його на руках. Новий же проєкт дозволить долати це складне перехрестя абсолютно спокійно”, — заявив мер Ігор Терехов.

За словами градоначальника, перехід обладнають спеціальним з’їздом. Для пішоходів буде окрема смуга руху. Роботи планують розпочати вже навесні.

У Харкові після смертельної ДТП просять встановити світлофор та освітити дорогу

Нагадаємо, раніше в Харкові після відкриття оновленого скверу на його ремонт виділили ще 44 мільйони гривень. За умовами угоди, підрядник проведе Капітальний ремонт території на Новобаварському проспекті, 85. Роботи зобов’язані закінчити до 31 грудня 2022 року. Як відзначають в ХАЦ, ця ділянка належить до Ново-Баварського скверу, який після реконструкції вже відкрили в жовтні 2021 року.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі