У Харкові планувалися теракти: СБУ перехопила розмову координатора ФСБ з місцевим жителем

Служба безпеки України перехопила розмову координатора ФСБ РФ з харків’янином про організацію терактів. Їх планувалося влаштувати в церквах Московського Патріархату. Про це Newsroom повідомила прессекретар Управління СБУ в Харківській області Лілія Домашенко.

СБУ запобігла теракту в Києві та затримала агента іноземної спецслужби (Відео)

Правоохоронці попередили представників УПЦ МП про можливі загрози. Особу, яка планувала провести теракти – встановлено. Зараз співробітники спецслужби проводять комплекс необхідних слідчо-оперативних дій.

В Одесі затримали агента спецслужб РФ, який планував теракти в місті (Відео)

Нагадаємо, 22 лютого 2015 року троє найманців організували вибух під час проукраїнського маршу по проспекту Маршала Жукова. Його жертвами стали підполковник міліції Вадим Рибальченко, школяр Данило Дідик, 18-річний активіст Микола Мельничук та один з координаторів “Євромайдану” Ігор Толмачов. Багато з учасників ходи отримали поранення. Менш ніж через тиждень після злочину підозрювані були затримані. Віктора Тетюцького, Володимира Дворнікова та Сергія Башликова засудили до довічного ув’язнення з конфіскацією майна. Їх визнали винними у скоєнні терористичного акту, а також зберіганні зброї та боєприпасів. Однак одночасно з цим суд змінив чоловікам запобіжний захід з утримання під вартою на особисте зобов’язання. Після цього фігурантів передали у РФ в рамках обміну військовополоненими.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі