У Харкові показали, як виглядає оновлений фасад IT-парку “Мануфактура”

Близько історичної будівлі на набережній прибрали огорожу.

Нещодавно Newsroom розповідав про те, що на місці колишньої борошномельної фабрики по вулиці Юлія Чигирина, 13 з’явився комплекс сучасних будівель для нетворкінгу IT-спільнот “Мануфактура”.

photo_2021-07-26_15-48-37.jpg

Сьогодні всі охочі можуть побачити його оновлений фасад – співробітники компанії “Строй Сіті Девелопмент” зняли огорожу та представили на загальний огляд результат багатомісячної роботи.

photo_2021-07-23_14-19-52.jpg

 

Ревіталізація по-харківськи: як забудовники рятують історичні будівлі

Близько комплексу Place будівельники виконали доброустрій території, встановили бордюри, що відділяють проїжджу частину від тротуару. Сьогодні ведеться робота по встановленню зовнішніх світильників і шлагбаумів, найближчим часом уздовж набережної з’являться лавочки.

photo_2021-07-26_12-55-02_2.jpg

photo_2021-07-26_12-55-02.jpg

 

Преміумвежі: в Харкові будують унікальний комплекс High Hills

“Мануфактура” – історичний центр підприємництва в Харкові. У 1886 році на цьому місці був автоматизований паровий млин – передове підприємство тієї епохи, сьогодні – IT-хаб, який об’єднує компанії, які створюють передові проєкти.

Нагадаємо, “Строй Сіті Девелопмент” працює на харківському будівельному ринку з 2010 року. За цей час компанія з портфельного інвестора перетворилася на найбільшого забудовника Харкова, реалізувавши ряд успішних проєктів.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі