У Харкові поліцейські розшукали хлопчика, який втік від матері після сварки

Дитина з психічним розладом одна гуляла містом.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”. 1 липня в Харківське районне відділення поліції звернулася 45-річна жінка. Зі слів заявниці, її 8-річний син після сварки на вулиці пішов у невідомому напрямку. Протягом години правоохоронцям вдалося розшукати малолітнього втікача. Хлопчик один гуляв містом.

Кілька днів жила у хлопця: у Харківській області поліцейські розшукали зниклу школярку

Правоохоронці з’ясували, що дитина має психічний розлад. Його мати має намір відмовитися від сина та вже зібрала потрібні для цього документи. Співробітники ювенальної превенції спільно зі службою у справах дітей у Слобідському районі прийняли рішення вилучити дитину у матері для його безпеки. Зараз хлопчик знаходиться під наглядом лікарів.

Чотирирічний хлопчик втік з дому, поки мама годувала другу дитину

Відносно матері правоохоронці склали протокол за статтею 184 (“невиконання батьками обов’язків по вихованню”) КУпАП.

Нагадаємо, раніше в Харкові знайшли школярку, яка втекла з дому, щоб подивитися на фонтани. У Богодухівське відділення поліції 3 квітня звернулася жителька села Коломак. За словами жінки, її 10-річна прийомна донька близько 14:00 пішла з дому та не повернулася. В той же день близько 20:00 поліцейські розшукали дитину. Дівчинка перебувала в Харкові на площі біля Південного вокзалу. Правоохоронцям вона повідомила, що приїхала в місто на попутному транспорті, щоб подивитися на фонтани. З дитиною провели профілактичну бесіду та доставили додому.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі