У Харкові поліцейські вилучили автомобіль через борги по комуналці (Фото)

Машину поставили на штрафний майданчик для подальшого продажу. Про це сьогодні на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник начальника Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції — начальник управління забезпечення примусового виконання рішень у Харківській області Сергій Розумний.

Одинадцять протоколів та п’яна їзда без прав: у харків’янина вилучили автомобіль

За його словами, держвиконавці Московського відділу спільно з патрульними поліцейськими затримали власника автомобіля Nissan Leaf. Правоохоронці з метою стягнення 130 тисяч гривень боргу перед КП “Харківські теплові мережі” заарештували автомобіль та помістили його на штрафмайданчик для подальшої реалізації.

У харківського блогера вилучили машину за “поліцейські” наклейки

Нагадаємо, раніше на Московському проспекті затримали автомобіль Ауді Q7, яким керував 41-річний харків’янин. Номер кузова машини був змінений кустарним методом, а свідоцтво про реєстрацію мало ознаки підробки. Також на посту в Пісочині співробітники батальйону “Харків” зупинили автомобіль GWH Hover. Під час перевірки документів водій помітно нервував. Виявилося, що в багажному відділенні він незаконно перевозив сумку з 23 патронами 12-го калібру до мисливської рушниці.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі