У Харкові поліція охорони за 1,4 мільйона придбала позашляховик Land Cruiser Prado

Управління поліції охорони в Харківській області придбало в лізинг позашляховик Toyota Land Cruiser Prado 150. Вартість автомобіля виплачуватимуть протягом року. Про це з посиланням на договір в Prozorro повідомляє “Харківський антикорупційний центр”.

У Харкові вночі згоріли два позашляховики

Тендер виграла компанія “УЛФ-Фінанс”, кінцевим бенефіціаром якої є відомий політик і банкір Сергій Тігіпко. Договір між фірмою та правоохоронцями вже підписаний. Згідно з документом, перший платіж становить 372 тисячі в національній валюті. Потім поліція охорони повинна виплачувати від 19 до 137 тисяч гривень на місяць. Комісія лізингодавця становить 107 тисяч.

Двоє харків’ян отримали умовні терміни за бійку з поліцейськими охорони

Нагадаємо, раніше Харківська виправна колонія вирішила купити понад 20 мангалів. Відповідні тендери були опубліковані на порталі електронних закупівель Prozorro. Холодногірська виправна колонія №18 оголосила тендери на закупівлю 24 мангалів. Вартість металевих виробів варіюється від 636 до 7650 гривень за одиницю. Всього адміністрація колонії планує витратити на закупівлю мангалів майже 36 тисяч гривень.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі