У Харкові поліція шукає підлітка, який шість днів не дзвонив матері

Харківські правоохоронці розшукують 16-річного Віктора Рибалка, який орендував квартиру в Основ’янському районі. Раніше підліток ніколи не пропадав. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

17-річну втікачку з Харківської області розшукали в Одесі

До правоохоронців звернулася мати хлопця та розповіла, що він з 22 вересня не виходить на зв’язок. Прикмети зниклого: зріст 175-180 сантиметрів, худорлявої статури, русяве волосся. Підліток вважає за краще чорний одяг.

У поліції просять усіх, кому що-небудь відомо про місцезнаходження Віктора, звернутися до них за телефонами +38 (063) 203-19-16, (057) 705-98-15 або будь-яким іншим зручним способом.

Декоративні гриби з парку Горького вкрали підлітки 17 і 18 років – поліція

Нагадаємо, раніше харківські правоохоронці розшукали 14-річну втікачку. До поліцейським звернувся харків’янин і розповів, що його дочка пішла до подруги, але так і не повернулася додому. На наступний день її знайшли на Салтівці. Втікачка провела всю ніч на вулиці Гарібальді поруч з будинком, де проживає її приятелька. За словами неповнолітньої, раніше вона неодноразово робила пагони, цього разу – після сварки з батьком. Мати дівчинки позбавлена ​​батьківських прав, а сім’я перебуває на обліку в службі соціального захисту.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі