У Харкові помер суддя

На 47 році життя помер суддя Ленінського районного суду Харкова Валентин Громада. Про це 4 січня повідомили в пресслужбі суду.

Від коронавірусу померли двоє письменників харківського видавництва

“Професійну діяльність Валентин Громада розпочав у 2020 році — указом Президента України від 24 листопада був зарахований до штату Ленінського районного суду Харкова. У пам’яті співробітників він назавжди залишиться позитивною людиною, кваліфікованим та досвідченим юристом, справжнім фахівцем своєї справи”, — йдеться в повідомленні.

Помер харків’янин, колишній в’язень чотирьох нацистських концтаборів

Нагадаємо, раніше пішов з життя доцент кафедри технології конструкційних матеріалів Харківського національного технічного університету сільського господарства імені П.Василенка, колишній заступник декана факультету Технічного сервісу Василь польотів. Вчений помер на 72-му році життя.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі