У Харкові померла директорка коледжу

11 жовтня померла директора Харківського торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету Людмили Радченко. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі коледжу.

У Харкові від ускладнень, пов’язаних з коронавірусом, померла журналістка

“Адміністрація, колектив і студенти Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ втратили чудову людину, шанованого директора Людмилу Радченко, яка протягом 16 років вкладала в коледж всю себе. Людмила Радченко своєю сумлінною, бездоганною роботою, високим професіоналізмом створила гідний імідж коледжу. Але серце її не витримало”, – йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті ХТЕК.

Харків’янин, дружина якого померла в пологовому будинку, написав лист Ілону Маску

Нагадаємо, раніше в Харкові після довгої боротьби з онкологічним захворюванням померла патрульна Анастасія Забродина. Харків’янка однією з перших вступила в ряди копів і гідно служила з 2015 року. Два останніх роки Анастасія Забродина боролася з онкологічним захворюванням, проте її серце несподівано зупинилося. У Анастасії залишився чоловік і маленький син.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі